0616778224          info@kinderoefentherapiespakenburg.nl        

Motoriek 

Meestal verloopt de vroegmotorische ontwikkeling van omrollen, kruipen, staan en lopen en de ontwikkeling van peuter- en kleuter vaardigheden zonder problemen. Een kind krijgt een steeds grotere zelfstandigheid. Bij sommige kinderen is deze ontwikkeling verstoord of verloopt de ontwikkeling langzamer. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak wordt door ouders zelf opgemerkt dat hun kind zich langzamer of anders ontwikkelt dan andere kinderen. In andere gevallen wordt het opgemerkt op het consultatiebureau, op school of door de huisarts. Ook kunt u worden verwezen door een specialist in het ziekenhuis.

Indien er problemen zijn in de motorische ontwikkeling van uw, kan uw kind doorgestuurd worden naar de kinderoefentherapeut. Na aanmelding wordt een motorisch onderzoek gedaan om de motoriek van uw kind in kaart te brengen. Indien nodig wordt een individueel behandelplan op gesteld om de motoriek van uw kind te verbeteren. 

Contact

"Kinderoefentherapie Spakenburg is gespecialiseerd in het verbeteren van de motoriek van het kind. Dankzij kinderoefentherapie krijgen kinderen weer plezier in het bewegen."

     0616778224

  info@kinderoefentherapiespakenburg.nl

     Chopinstraat 1H, 3752 HR Bunschoten-Spakenburg

    32169501

 

Copyright © 2022 Kinderoefentherapie Spakenburg