Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 
 

Houding en beweging

Door een verkeerde houding en verkeerd gebruik van het lichaam kunnen lichamelijke klachten ontstaan. U kunt hierbij denken aan rug- of hoofdpijnklachten door een verkeerde zithouding. De belasting van het lichaam en het gebruik van de spieren is niet optimaal waardoor klachten kunnen ontstaan.
Als uw kind is aangemeld wegens lichamelijke klachten, wordt een lichamelijk onderzoek gedaan waarin wordt gekeken naar de houding van uw kind en het lichaamsgebruik bij de activiteiten waarbij pijn wordt ervaren. Ook wordt gekeken naar de spierkracht en de bewegingsmogelijkheid van uw kind. Op basis van het onderzoek wordt een specifiek behandeldoel en -plan opgesteld om de pijnklachten van uw kind te verminderen.   

Contact